Política de privacitat

Qui és responsable del tractament de les seves dades personals?

• Identitat: Ambès ADVOCATS SLP
• Direcció: Rambla del Celler nº 15, 1r 3a de Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
• CIF Nº: B 65189011
• Correu electrònic: juridico@ambes-bcn.com
• Telèfon: + 34 93.588.53.73

Amb quin propòsit tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita el client i / o usuari per tal de proporcionar els serveis contractats i mantenir informat a clients i usuaris de la nostra activitat.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base jurídica per al tractament de dades és l'execució de la relació contractual o l'haver-nos facilitat com a usuari el seu consentiment exprés per l'enviament de comunicacions comercials.

Quins són els seus drets quan vostè ens proporciona les seves dades personals?

El client o usuari podrà exercitar el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als propòsits pels quals van ser recol·lectats

També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

A més, el client o usuari té el dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti retroactivament al tractament de dades personals realitzats fins aquest moment.

El client o usuari podrà exercitar els drets esmentats anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent al domicili social de Ambès ADVOCATS SLP o sol·licitar-ho per correu electrònic a juridico@ambes-bcn.com.

En cas que vostè no rebi una resposta satisfactòria o desitgi més informació relativa a qualsevol d'aquests drets, pot dirigir-se a l'Agència Espanyola de protecció de dades (www.agpd.es -C / Jorge Juan, 6 de Madrid).

Quines mesures de seguretat s'apliquen a les seves dades?

Ambès ADVOCATS SLP ha implementat les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposats, ja sigui de l'acció humana o dels mitjans físics o naturals, tot d'acord amb les disposicions de les normes vigents.

Actualitzat: maig 2018.

Rambla del Celler 15, 1º3ª 08172 Sant Cugat del Vallès - Barcelona
Tel. 93 588 53 73 Fax. 93 697 83 18

juridico@ambes-bcn.com